Lama tak update mestilah nak tukar !!

Assalamualaikum

hallolooo Nisa update lgyhh .. haha
hmmm cuti 2minggu neh buat apa ??
Balik kampung ? Melancong ?

Mungkin Nisa sekeluarge balik kampung kut, tapi xlama sbab cuti 2minggu neh Nisa masuk mcm2 kem lah. haha .. dan Nisa ngan kluarga Nisa jga akan pergi ke Terengganu untuk perkahwinan sepupu Nisa . Rasa x sabar lah pulak nk pegi Terengganu.

hahh.. dh bebulan Nisa x update blog neh mesti lah ada perubahan kan .. Nisa tkar header dan background. sbabnya Nisa dh bosan tgok background n header blog Nisa. Sbab tue lah Nisa tkar .



mcm mna cantik x ?? haha tapi Nisa rasa yg lama cantik lgy . tapi xpaa Nisa ska sbab yg lama dh bosan tgok .. hehe dan yg baru jga dya agak kecil kan ... xpi xpaa Nisa suka .. haha

ok lah Nisa dh penat lah .. Nisa oout dulu .. bye ...
Assalamualaikum : )


I'm Back

Assalamualaikum .... sahabat2 kuuu ??? Aduhh lamanya Nisa x on9 blog Nisa . Kepada korang yg follow Nisa thanks bnyk2 . Nisa xsempat nk follow korang balik . Sorry erkk !!  hehe :)

warhhhh .. bebulan-bulan , lamanya Nisa xOn9 Fesbukk, Twitter n Blog .. hmmm sedeyy la jgk xdpt on9.. haha . mungkin hari nyh jaa Nisa dpt on9 fesbuk ngan blog .

ok lah Nisa nak out dh neh .. tata bye .. Nisa on blog Nisa pon just nak tengok blog Nisa .. sbab rinduuu sesangatt .. k bye . Assalamualaikum : )

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad