Apa Aku Buat ??

Tumblr_m37k2zdgoe1qlolyqo1_500_large

Assalamualaikum* comelkan kucing neh !

hish.. Tengok apa aku dah bua neh ??
Hari tuee baru jerr tkar background ngan header blog, hari neh tukar lgy..
Almaklumlah tak cantik dipandang..haha so, sbab tuh yang tka tuh..

Lepas neh mintak2 tak tukar lagy lah.. Heder pon pinjam orang punya
/ceh pinjam tue.. alamakkk nanti kna bagi balikkkk..\
haha..malas nak buat header sendiri lgy pon header neh cantik .. sbab tu yang ambik tu..

hmmm .. rasanya kali nyh comfirm tak tukaa dah../cakap xTukaa tapi seminggu skali tukaa\
haha..lagi pun background neh memang Nisa dah cari lama dah and akhirnya jumpa jugak..
Yeay .. hehe...:)

Nak Tukaa Sebab Buruk :(

Assalamualaikum, lama tak update blog kan ?! maklumlah sebok /haha mengalahkan orang bekerja pulak\ 
hmmm.. walaupun ari2 Nisa dah tuka header n background tapi Nisa tetap tak puas aty.. yelaa BUROK .
So, kali neh Nisa dh tka dh background n header blog Nisa .. hmmm cantek taa ??



amacam ?? cantek arkk .. hahah .. simple jerhh kan ??
header yang arituh kecik sangat n terlalau simple ...................................

kan..kan.. burok kan .. haha
terlalu simple kan kan ????
So, Nisa uad lah yg baruuu.. background lama pun bagi Nisa xbrapa sesuai 
utk blog Nisa... n dh jumpa pun background yg sesuai..
kan comeyyy.. hahah

okeyyy ... see u !! Ak nak dulu byeee !!

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad