Dah Puasa ...

Assalamualaikum .. :)

First skali, sorry larr erkk .. dah puasa tiga hari baru nak post
ehehe .. sorry laa tak dak sapa nak post kata kata aku neh .. hehe .. nih pun aku nak update jap jerr ..
jap jerr .. tau.. okey

Selamat Menyambut Ramadhan AL-Mubarak : )
tapi sebenarnya dah gitau awal lagi kan ... tapi masa tu tak posa lagi ..
.. tula aku tak posa lagi tegedik gedik nak ucapkan, inidah posa cukup tiga hari,
baru tehegeh hegen nak ucapkan .. haha sorry laaa late cket ..

Okey, bila puasa jaa apa lagi ?? ramailah yang patah tangan, patah kaki ..
sebab apa tatau ?? maen mercun laa. Itula laen kali nak main tu bagila kena kepala sekali, hidung2 ka,
baru la tak sakit. Tau !! Nasihat yang teruk sekali ..
tak patut .. tak patut .. janganla ikut nasihat ni pulak erkk .. sekadar gurauan jerr.. hehehe

okay dah dah dah ...
Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad