Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum..

hmmm ... timeneh jerrlaa ak boleh update
hari jumaat, sabtu, ahad .. hari2 laen jangan haraplah..
hah.. dah nak dekat puasa neh .. yeayyy tak sabarlah nak puasa kan?? Setan pun takdak .. haha
So, dah nak puasa neh, Nisa mau kasi freebies terakhir, lepas ni mungkin Nisa yak buat da kut, malas arhh nak buat puasa2 ni .. ermmm korang paham2 la freebies apa .. kan Nisa just buat header .. hehe

Tapi kan bila aku fikir balik kan. Maybe aku nak buat tutorial dengan freebies yang lain lah .. hehe
/pulorkk dah .. hari tu malas nak buat, tiba2 jerr nak buat balik tuto ngan freebies ... hehehe\
ermmm tapi apa2 pun biarla aku pikir dulu .. lagi sekarang ni semua blog buat benda tu. kalau aku buat juga adaka orang nak tengok tutorial aku?? Pegilaa mana2 blog pun semuanya cantik2 derr dah pandai edit sendiri dan ada yang guna blogskin .. kan kan .. ermmm biarlah cek fikir dulu ...

ohhh !! Lupa pulak cek pasal header tu .. sorry2 hehe .. tapi header yang aku buat kali ni satu jerr, warna purple. Sebab header warna purple ada satu jerr. Header ni just tulisan ja. Kalau korang tengok tulisan header ni, confirmlah semua orang tahuuu...

haa ni lah headernya .. macam mana nak ambik ??
okay korang klik header tu than tekan right klik pastu ambil yang copy image URL ..
Kalau aku tak bagi tahu pun mesti korang dah tau dah kan ?!
Aku just gitau jerr kutlah ada yang tak tahu mengambilnya ^^ bye.. Wassalam :)

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK

0 comment:

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad