Rindu Blog And Fesbuk

Assalamualaikum
w.b.t

wauu.. berbulan bulan dah aku tak update blog.. ni semua sebab ayah aku tak bayar bil internet.. hehe
tu sebab larr.. Rindu gilerr kat blog yang dah nak mampos nih.. hehe . Hmm kalau korang tengok blog aku
niyy, dulu warna biru, sekarang ni lain dah jadi nyerr. Dah bertukar warna. Jadikk warna PINK pulak..
BUT.. still simple.. simple gila larhh.. lagi simple dari yang dulu.. tapi tak pew, aku memang
suka yang simple simple pun.. Buat apa letak benda banyak2 .. semak .. :p

Hmm aku pun lama dah tak online fesbuk neh.. Rindu pulak kat kawan aku.. hehe.. hmm sekarang niy tengah cuti panjang kan.. best gila duk rumah leh tengok TV and intenet pun dah bayar, boleh online fesbuk n twitter, update blog and macam macam lagi larhh..

Tapi yang tak bestnya.. Maybe lagi 2 atau 3 hari ni nak pergi KL. Tido rumah mak saudara aku.. Masalahnya bukannya aku tak suka pegi rumah diorang tapiiii... mungkin aku akan rindu kartun kegemaran aku.. uwaaaaaa tak bestnya.. Walaupun aku sekarang ni dah berumur 13 tahun dan nak pegi ke 14 tahun dah, aku masih tengok kartun.. kih..kih..kih.. Tapi aku just suka kartun niy jerr.. yg lain tu aku just tengok camtu..camtu.. nak tau kartun apa yang aku suka tengok ??? Kalau nak tau...
jeng jeng jeng.. hehe :)

VOLTRON FORCE

haha.. kartun niy lar.. macam budak budak kan aku neyh.. hehe..
Aku tengok kat astro Disnep XD channel 617.. setiap hari.. besttt.. kartun niy larhh yang tergila gila.. keh keh.. okey larr.. lupakan jerr larr pasal niy erkk.. haha ;)

0 comment:

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad