Tak Nampak Button Follow ??

Assalamualaikum
w.b.t


Hmm.. hari ni Nisa nak cakap sikit fasal 'Button Follow and Dashboard' niy. Nak tau kenapa ? Sebabnya ialah button follow and dashboard di blog Nisa kecik sangat. Kekadang Nisa sendiri tak nampak bila Nisa cari button Dashboard. Sebabnya dia kecik sangat.. hehe .

Lagi pun button follow and dahboard tu Nisa letak di sebelah KIRI. Sebab tulah mungkin sesetengah orang tak nampak or Nisa sendiri tak nampak.. kehkeh.. Jadi tak salah lah kalau aku buat post fasal button follow niy.. Kalau korang tak nampak button dashboard and follow niy, boleh tengok gambar kat bawah. Hah.. aku siap print screen lagi.. hehe

*Klik untuk lebih jelas

harhh itu lah button dashboard and button follow.. Kalau tak nampak jugak , tak tau lah kat korang. Aku tak boleh nak buat apa .. hehe . Okay lah, so korang dah nampak di mana button dash & follow kan ?? Jadi, apa tunggu lagi follow lah blog Nisa cepat.. hehe :)

0 comment:

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad