No Idea !!!

Assalamualaikum


Haii.. Huhh ! Lama betui aku tak update blog.. Setahun tak update tau. /nampak sangat tipuu..haha\. Nisa selalu check blog, just tak tulis entri jaa.. Bukannya malas tapi takda idea.. Kalau tulis jugak, nanti kang merapu jaa aku tulis..

So, harini aku tulis entri baru jugak sebab benci tengok entri lama. Macam nak koyak jaa tapi malangnya itu bukan kertas..huhu.. Haduii susahnya.. takda idea lah nak tulis /tak boleh jadi novelis lah aku kalau nak tulis kat blog pun takda idea.. ni kan pulak novel..kan..kan.. haha..dah start dah merapu..haha\

Hah ! nak tengok aku punya cartoon tak ?? /disebabkan takda idea terus tukar tajuk..haha..sorry terpaksa\ Okey ni lah cartoon yang aku lukis menggunakan ....

hahh !! ada banyak lagi.. kalau korang nak tengok lagi boleh tengok kat SINI. Sebenarnya Nisa saja jerr buat kartun kartun tuu.. boring.. Lepastu aku terus buat tumblr and simpan dekat situ.. burukk kan ?? Bila Nisa lapar, Nisa buat makanan macam ais krim and lolipop tularr.. Masa tuu memang tengah lapar punn..huhu.. Bila panas pulak.. Nisa buat orang yang berpeluh peluh sebab panas.. haha . Hilangkan kebosanan..


Setakat ni, dalam tumblr Nisa baru ada 5 gambar.. Yelaa aku kan baru bukak account tumblr tuu.. Lagi pun saja nak asah bakat lukis guna komputer.. Bagi sesiapa yang ada tumblr boleh follow tumblr Nisa.. hehe.. /mintak rayu.. : P\ http://nisaahmad-cartoon.tumblr.com/ .. Okey guys, nak buat homework larr.. bye.. :)


0 comment:

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad