Salam Ramadhan.. Selamat Berpuasa yeee

Assalamualaikum w.b.t


Ya Allah!!! Hehehe takde angin takde ribut tiba2 Nisa update blog!! Mimpi apa la Nisa ni >.<
Memang sah diriku tengah bermimpi.. Waaaaaaaaa! Hampir 3 tahun Nisa tak update blog (ceh tak hampir 3 tahun pun.. Wakakaka) Blogku pun dah terbengkalai xD.

Okay okay.. Off topic!! Hahaha. Sekarang ni bulan apa ehh korang ? Haaaaa ini lah yang menyebabkan saya updated blog! Now bulan Ramadhan! Heeee.. So, Nisa nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat menunaikan ibadat puasa kepada semua muslimin dan muslimat. Di bulan yang mulia ini mari kita perbanyakkan lagi amal2 ibadat kita dan gandakan pahala kita. Aminnn..

Haaaa alang2 dah updated blog enn.. kebetulanlah pulakkk.. Hahahaha.. harini 18 Jun, bersamaan dengan hari pertama bulan Ramadhan. Haaaa kelmarinnya 17 Jun ennn??? Hahaha 17 Jun bersamaan dengan hari kelahiranku *terharu kejap* Wakakaka.. So, erm.. korang kasi la hadiah kat kitaaa *merayu*.. Wahahaha tak malunya akuuuu.. (Sekadar gurauan :3). Tapi enn apa salahnya kasi kann (nak jugakk tu xD) hahaha.. Kalau korang nak kasi gak jangan lupa mintak alamat!! xD (Wahahaha gurau jaa)

Maafkan saya yaa awak2 semua.. maklumlah dah lama tak berblogging macam ni ahh.. cakap banyak pulak diaaa.. zzz.. Kalau ikutkan hati, ada lagi cerita yang nak ditaipnya.. Hahaha

So, saya berhenti di sini dahulu :). Minta maaf kalau ada salah dan silap saya. Harap korang maafkan. Di bulan yang mulia ini, marilah kita memaafi kesilapan2 orang yang pernah membuat salah atau menyakitkan hati kita kerana Allah juga memaafi hamba-hambanya yang pernah membuat kesalahan dan dosa. Sesungguhnya, manusia ini tidak sempurna. Mustahil tidak ada seorang hamba Allah pun yang tidak pernah membuat kesalahan. :) Salam Ramadhan dari saya Nisa Izzati. Assalamualaikum...


0 comment:

Dancing Robot
 
© Copyright | All Right Reserved | Nisa Ahmad